Professional Organizer, wat is dat?

Marjan Westdijk - Professional OrganizerMarjan Westdijk – Professional Organizer kan je helpen om van je huis weer een thuis te maken. Waar je helemaal jezelf kan zijn en wat zo is ingericht en ingedeeld dat het echt jouw thuis is.

In april 2013 ben ik begonnen met de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren bij Els Jacobs – de HuishoudCoach. Overzicht creëren en orde scheppen zitten mij in het bloed. Daarom vind ik het heel bijzonder dat ik daar nu mijn werk van heb kunnen maken! Ook ben ik positief en praktisch ingesteld, meelevend en doelgericht.

  • een opgeruimd, gezellig en gastvrij huis waar je alles snel kunt vinden en weer opbergen
  • een huishouden dat soepeltjes verloopt, waardoor je tijd hebt om te doen wat je het liefste doet
  • een administratie die op orde is zodat je snel vindt wat je zoekt
  • altijd op tijd op je afspraken verschijnen, zonder je te hoeven haasten
  • een verhuizing regelen zonder zorgen

Klinkt dit je als muziek in de oren, maar denk je dat het voor jou niet is weggelegd?

Als professional organizer kan ik je bijvoorbeeld helpen met het opruimen van een kamer of je hele huis, het agenderen van je afspraken en bezigheden, het opzetten van een overzichtelijke administratie en het opstellen van een schema voor alle klussen in je huishouden.

We gaan samen aan de slag en ik kan je helpen door middel van advies en begeleiding.
Het is de bedoeling dat je nieuwe vaardigheden leert zodat je die later zelf kunt toepassen.

Het uiteindelijke doel is een logisch ingedeeld huis waar alles een vaste plek heeft.

Samen kunnen we een huishoudschema opstellen. We bekijken wat je per week gedaan wil hebben, schatten in hoeveel tijd elk klusje kost en wie dat het beste zou kunnen doen.

Ook help ik je een overzichtelijke administratie op te zetten zodat je de financiële zaken op tijd regelt en makkelijk een benodigd formulier kunt vinden.

Ik kan je helpen om prioriteiten te stellen en samen kunnen we actiegericht een planning maken voor je uren, dagen en weken.

Mijn werkgebied is de Hoeksche Waard en omstreken.